SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı hata istemiyor!

Abdullah Avcı hata istemiyor!

29 Temmuz 2024 Pazartesi - 12:06




Avrupa Ligi 2. ön eleme rövanş maçında Ruzomberok ile karşılaşacak olan Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı, oyuncuları uyardı.





Avrupa Ligi 2. ön eleme ilk maçında Ruzomberok'u deplasmanda 2-0 yenen Trabzonspor'da Teknik Direktör Abdullah Avcı oyuncuları uyardı. 

Teknik ekip, rakibe kolay verilen pozisyonlarda yapılan hataların analizini detaylı bir şekilde çıkardı ve futbolcularla paylaştı. Abdullah Avcı'nın Perşembe günkü rövanşta hem oyun planı hem de oyuncu tercihlerinde değişiklikler yapması bekleniyor. Avcı'nın hedefi Papara Park'ta taraftara iyi bir takım izletmek.

Ruzomberok'a karşı Eren Elmalı, Denswil, Mendy ve Ozan'dan oluşan savunma dizilimiyle sahaya çıkan Fırtına, çok sayıda pozisyon verdi. İki orta saha Mendy ve Ozan Tufan'ın devşirme oynadığı karşılaşmada Denswil ile Eren de sınıfta kaldı.

SAVUNMA KOMPLE DEĞİŞİYOR

Avcı'nın yeni transferlerle birlikte savunmadaki bu 4 oyuncuyu da değiştirmesi bekleniyor. Sağ bek Malheiro, sağ stoper Savic ve sol bek Barisic, forma için gün sayıyor. Ayrıca sol stoper transferi sonrası Denswil de kulübeye çekilecek.




SPORX

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap