SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Abdullah Avcı'dan Hamsik müjdesi!

Abdullah Avcı'dan Hamsik müjdesi!

12 Mart 2022 Cumartesi - 18:39




Süper Lig’in 29.haftasında Trabzonspor, Göztepe’yi kendi evinde konuk ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı önemli mesajlar verdi.





Trabzonspor şampiyonluk yolunda 29.haftasında kendi evinde Göztepe’yi ağırlıyor. Karşılaşma öncesi teknik direktör Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

Abdullah Avcı yaptığı açıklamada; “Taraftarımıza teşekkürler. Biletleri aynı gün tükettiler. Rakip bu zamana kadar formasyon olarak 3’lü oynuyordu 5’li kaşılıyordu. Hoca değişikliği ile 4’lüye dönen bir rakip var. Hava topu mücadelesi yapan bir takım. Onunla beraber düşen topları da en fazla alan takım. Bunun üzerinden savunma anlamında neler yapabiliriz ona çalıştık. Çözüm noktalarına da ilgili top biz de olduğu sürece çözüm noktalarının çıkacağını düşünüyoruz. 10 puan şampiyon olmamıza kaldı. Kazanan takımın teknik direktörü olmak istiyorum. Harika bir sezon geçiriyoruz. Daha şampiyon olmadık. Dorukhan 2 gün oldu antrenmana katılalı. İyi durumda, oyunun gidişatına göre değerlendirilebilir. Bakasetas inişli çıkışlı performanslar olması… Rakibe göre de böyle bir tercih kullanmış olduk. Marek de az kaldı. Sağlık durumuyla ilgili güzel bilgiler geldi bize. Çok da iyi bilgiler geldi. Daha geniş konuşuyoruz. Milli takım arasında dönmesini bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.

Beğendim
2
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap