SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ağaoğlu, Abdülkadir'in o takıma gitmesini istemiyor

Ağaoğlu, Abdülkadir'in o takıma gitmesini istemiyor

20 Ağustos 2020 Perşembe - 09:26




Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu, Abdülkadir Ömür'ün Milan yerine Lille gibi genç futbolculara değer katan bir ekibe transfer olmasını istiyor.





İtalya’da gündem Abdülkadir Ömür... Trabzonspor’un genç oyuncusunun transfer işlerini Vedat Muriqi’nin de transferiyle ilgili İtalyan menajer Giorgio Gardi’ye yetki verdi. Abdülkadir Ömür için Atalanta’nın en ciddi teklifi getirdiği iddia edildi… ancak Abdülkadir’le asıl ilgilenen takımının AC Milan olduğu gündeme getirildi.

Milan’ın şu ana kadar Abdülkadir için bir teklif yapmadığı, Trabzonspor’un ise genç oyuncu için 20 milyon Euro’nun üzerinde bir rakam belirlediği iddia edildi.

Ahmet Ağaoğlu’nun ise Abdülkadir’in son yıllarda sürekli hayal kırıklığı yaratan Milan’a gitmesini istemediği bildirildi. Ağaoğlu’na göre Abdülkadir’in de Yusuf Yazıcı gibi oyuncuların değerine değer katan Lille gibi bir takıma transfer olması gerekiyor.

Beğendim
10
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap