SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ali Koç'un gözü Trabzonspor'un üzerinde!

Ali Koç'un gözü Trabzonspor'un üzerinde!

08 Aralık 2019 Pazar - 09:50




Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Trabzonspor'un sosyal medya ekibini takip ediyor. Ali Koç, bu alandaki çalışanlara Trabzonspor'un yaptığı işleri örnek gösteriyor.





Trabzonspor’un sosyal medya ekibinin hazırladığı görseller, soyunma odasından yaptığı çekimler, Ünal Karaman’ın futbolcularına söylediklerinin paylaşılması, futbolcularla ilgi yapılan görseller şova dönüştü. Bordo-mavililerin sosyal medya ekibinin İstanbul’un üç büyüklerinin yöneticilerini çok etkilediği bildirildi. Özellikle gelir gelmez FBTV’den sosyal medya ekibine kadar tüm alanda değişikliğe giden Ali Koç’un sürekli olarak Trabzonspor’un sosyal medya ekibini örnek gösterdiği bildirildi. 

Trabzonspor sosyal medya hesabı dünyayı ayağa kaldırmıştı

Trabzonspor'un sosyal medya ekibi, özellikle sezon başında çektikleri video ile tüm dünyada konuşulmuştu. Keşanlı formaya çekilen reklam filmi, neredeyse dünyadaki tüm futbolseverlere ulaşmıştı. Bu durum, Trabzonspor'un forma satışlarının artmasına da neden olmuştu.

Beğendim
5
Sevdim
0
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap