SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Anthony Nwakaeme'de anlaşma tamam! İşte yıllık maaşı

Anthony Nwakaeme'de anlaşma tamam! İşte yıllık maaşı

11 Şubat 2022 Cuma - 10:42




Trabzonspor, bir süredir sözleşme uzatmak için görüşmeler yaptığı Nijeryalı yıldız Antonio Nwakaeme'de mutlu sona ulaştı.





Ligde açık ara zirvede yer alan ve emin adımlarla şampiyonluğa ilerleyen Karadeniz ekibinde bir iyi haberde taraftarın sevgilisi Wakaeme'den geldi.

Devre arasının transfer şampiyonu Trabzonspor, uzun süredir takımın en önemli yıldızı olan Nwakaeme'nin sezon sonunda bitecek olan sözleşmesini uzatmak için görüşmelerini sürdürüyordu.   

Wakaeme ile anlaşma sağlandı, 2,5 yıllık sözleşme 

Akşam'ın haberine göre; Trabzonspor'dan hali hazırda yıllık 1.5 milyon Euro kazanan Nwakeme, Fırtına ile bonuslarla birlikte yıllık 2.5 milyon euro seviyesine yaklaşan bir ücrette anlaşmaya vardı. Nijeryalı futbolcunun sözleşme süresi 2+1 yıl olacak.

Taraftar yeni anlaşma için baskı yapıyordu

Trabzonspor'da devam etmek isteyen Nwakaeme'nin önümüzdeki günlerde resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun katılımıyla bir imza töreni düzenleyecek olan Nijeryalı futbolcu için taraftarlar yönetime sözleşme uzatılması konusunda sosyal medyadan baskı yapıyordu.
2018 yazında İsrail takımların Hapoel Be'er Sheva'dan gelen Nwakaeme için Trabzonspor 1.5 milyon Euro bonservis ödemişti.

Futbol sihirbazı Nwakaeme

Bordo-mavili takımla 131 maça çıkan Nwakaeme 39 gol, 36 asistlik performans gösterdi. "Futbol sihirbazı" lakabıyla anılan yıldız futbolcu bu sezon ise 22 maçta forma giyerken, 7 gol ve 7 asist kaydetti.

Beğendim
13
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap