SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Artık sıra bizde!

Artık sıra bizde!

11 Ekim 2017 Çarşamba - 08:58




Yusuf Yazıcı, “Dünya Kupası’na katılamadığımız için üzgünüz. Milli takımda artık sıranın biz genç jenerasyona geldiğini düşünüyorum” dedi





Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, A Milli takımın Dünya Kupası’na katılamaması sonrası çarpıcı açıklamalarda bulundu. Ay-Yıldızlıların Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu'ndaki Finlandiya ile oynadığı son maçta 11’de forma giyen Yusuf, karşılaşma sonrası “Dünya Kupası’na gidemediğimiz için üzgünüz. Halkımızın tepkisini anlıyoruz. Bazen her şey istediğiniz gibi gitmiyor” dedi.

20 yaşındaki futbolcu sözlerine şöyle devam etti; “A Milli takımımızda artık sıranın biz genç jenerasyona geldiğini düşünüyorum. Bundan sonraki turnuvalara katılmak istiyoruz. Takımdaki ağabeylerimiz de artık bizim dönemimizin geldiğini söylüyorlar, bize yardım ediyorlar.” Yusuf, Avrupa Şampiyonu olan Ampute Milli Takımımızı da canı gönülden tebrik ettiğini sözlerine ekledi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap