SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bir daha sakatlanırsa futbolu bırakabilir..

Bir daha sakatlanırsa futbolu bırakabilir..

26 Haziran 2018 Salı - 10:08




16 kez operasyon geçirdi.. 94 maç kaçırdı.. Yeni sezona iddialı giriyor ancak, kafalarda hep aynı soru var: Ya bir daha sakatlanırsa?





ŞENOL Güneş’ten sonra Trabzonspor tarihinin en başarılı kalecilerinden olan kaptan Onur Kıvrak, hiçbir şeyden çekmedi sakatlıklardan çektiği kadar. Sağ ve sol dizinden tam 16 kez operasyon geçiren Milli kaleci geçtiğimiz sezonun sonunda sakatlanmış ve 5 maçı kaçırmıştı. Onur Kıvrak yeni sezona iddialı giriyor. Aralıksız çalışıyor.

PEK çok arkadaşı tatilde deniz ve kumun tadını çıkarırken o doktorların verdiği program dahilinde çalışmalarını sürdürüyor. Amacı; yeni sezona hazır girmek ve bir daha sakatlık yaşamamak. Ancak son kez ameliyatını yapan Çinli doktor Freddie Fu'nun sözleri hala kulaklarında: “Bir daha sakatlanırsan futbol hayatın biter!”

2 YILLIK ANLAŞMA SAĞLANDI

TEKNİK heyet de her türlü olumsuzlukları hesaplayıp, Onur’un boşluğunu doldurmak için kaleci arayışları içinde. Esteban’la yolları ayırmak isteyen bordo-mavililer, G.Birliği file bekçisi Johannes Hopf’ta kararlı. İsveçli file bekçisi de Trabzonspor’a gelmek istiyor. Gözler şimdi Esteban’da. Kosta Rika’lı kaleci ile bir kez daha görüşülecek. Şartları kabul ederse 2 yıllık anlaşma sağlanan Hopf imzaya çağrılacak.

Trabzonspor, Gençlerbirliği ile gösterdiği başarılı performansla dikkatleri üzerine çeken İsveçli kaleci Johannes Hopf transferinde mutlu sona çok yakın.


 

33 maçta forma giydi

Hammarby'dan Gençlerbiliği'ne 975 Bin Euro bonservis bedeli ile transfer olan Hopf, Gençlerbirliği ile 33 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası maçına çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap