SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Biz onlara inandık çıksın oynasınlar

Biz onlara inandık çıksın oynasınlar

25 Kasım 2018 Pazar - 18:34




Spor Toto Süper Lig'in 13. haftasında Trabzonspor ile Fenerbahçe karşı karşıya geliyor. Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman derbi maçı öncesi aç





Her iki takım için de büyük önem taşıyan karşılaşma öncesinde konuşan Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, Trabzonspor’un kadrosunda 4 genç oyuncunun bulunması ile ilgili olarak “Biz geçmiş zamanda İngiltere ile milli maç yaparken orada oynayan çok genç oyuncuyla ilgili yorum yaptık. O da şimdi sahaların tecrübelileri arasında. Bu oyuncular gençler, ama belli tecrübeye sahipler. Bu maçları aşacaklar ki Trabzonspor’un oyuncusu olacaklar. Biz onlara inandık çıksın oynasınlar. Futbolcu kalitesini yansıtmıyor bulunduğu durum.. Fenerbahçe çok kaliteli futbolculara sahip. Bugün onlar açısından olduğu kadar bizim açıdan da zor olacak. Hafta boyu ona göre çalışıyoruz ama bazen sizin bilginiz sahada paralellik oluşturmuyor. Arkadaşlarımız bu coşkuyu heyecanı yaşarken tribündeki taraftarların neler hissettiğini bilerek sahada mücadele verecek. İki takım içinde zor olacak ama olabildiğince en iyi şekilde hazırlandığımızı düşünüyorum” dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap