SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Bu Trabzonspor Fener'i elek eder

Bu Trabzonspor Fener'i elek eder

14 Aralık 2022 Çarşamba - 08:16








TRABZONSPOR’UN kadro kalitesi, teknik adam stratejisi ve taraftarıyla Fenerbahçe’den katbekat üstün olduğuna dikkat çeken taraftarlar, “Ligin ikinci bölümüyle birlikte o arzuladığımız takımın sahada olacağından eminiz. Dünya Kupası için verilen ara oyunculara iyi geldi diye düşünüyoruz. Geçtiğimiz sezon rüya gibi bir şampiyonluk yaşadık. Bu sezon neden olmasın? Biz takıma ve hocamıza güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

DERBİNİN HAKEMİ KİM OLACAK?

TRABZONSPOR ile Fenerbahçe arasında oynanacak tarihi maça daha 10 gün var ancak, futbol kamuoyu şimdiden bu karşılaşmayı yönetecek hakem konusunda özellikle sosyal medyada tartışmalara başladı. 24 Aralık Cumartesi günü Akyazı Stadı’nda oynanacak Trabzonspor-Fenerbahçe derbisi ligin kaderini etkileyecek konumda. Bu dev maç öncesi lider Fenerbahçe’nin 29, 7’nci sırada bulunan Trabzonspor’un ise 23 puanı bulunuyor.

Bordo-Mavililer seyircisi önünde Fenerbahçe’yi devirdiği anda fark 3’e düşecek ve Süper Lig’de şampiyonluk hesapları bir başka boyuta geçecek. Böylesine önem dolu karşılaşmayı yönetecek hakem şimdiden futbol kamuoyunda tartışılmaya başlandı. Merkez Hakem Kurulu da bu dev randevuyu yönetecek isim için çalışmalara başladı. Karadeniz Gazetesi’nin yaptığı araştırmalar sonrası MHK, Trabzonspor-Fenerbahçe maçı için 3 isim üzerinde duruyor.

BU hakemlerin ilk sırasında FIFA kokartını yeni takan Atilla Karaoğlan var. Görüşlerini aldığımız otoriteler, “Atilla Karaoğlan yeni FIFA oldu. MHK bu maçı ona verip ‘kokartının hakkını ver’ diyebilir” görüşünü savundu. Dev karşılaşma için ikinci aday ise Mete Kalkavan.

BU sezon Trabzonspor’un 2, Fenerbahçe’nin 1 maçında görev yapan Mete Kalkavan bu sınavlarda iki takım aleyhine de bariz hatalar yapmadı.

Trabzonspor, bu iki maçtan birini (G.Antep FK 3-2) kazandı, diğerinde ise berabere (A.Gücü 1-1) kaldı.

MHK’nin dev derbi için düşündüğü bir diğer isim ise tıpkı Atilla Karaoğlan gibi FIFA kokartını yeni takan Erkan Özdamar. 34 yaşındaki genç düdük bu sezon Trabzonspor ve Fenerbahçe’nin hiçbir karşılaşmasında görev yapmadı. Dev sınav Özdamar’a verilirse ilk kez büyük bir maçın heyecanını yaşamış olacak.

Beğendim
1
Sevdim
2
Beğenmedim
4
Üzgün
2
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap