SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Burası Trabzonspor beyler!

Burası Trabzonspor beyler!

12 Ekim 2017 Perşembe - 10:33




Teknik patron Yanal, oyuncularına, “Ligdeki sıralamamız bize hiç yakışmıyor. Akhisar ile galibiyet serisi başlatmamız şart. Artık sabır bitti. Burası





BORDO-mavili takımda ilk 7 haftalık performans hiç kimseyi memnun etmedi. Pazar günü taraftarının önünde Akhisarspor ile karşı karşıya gelecek Trabzonspor, tüm dikkatini bu maça vermiş durumda. Tarihinin en iyi kadrolarından birine sahip olmasına rağmen, ligde 7 haftalık periyotta sadece 9 puan toplayabilen ve 9'uncu sırada yer alarak taraftarını üzen Trabzonspor, Akhisarspor ile galibiyet serisi yakalamanın peşinde. Liderin 10 puan gerisinde kalan Karadeniz ekibinin ilk yarıda kalan 10 haftada yeniden yarışa ortak olabilme ihtimali yüksek.

Teknik direktör Ersun Yanal da artık bir patlama yapmanın zamanı geldiğine inanıyor. Oyuncuları ile toplantı yapan bordo- mavili hoca, "Ligdeki sıralama bize hiç yakışmıyor. Ne tarihimize ne kadro kalitemize uygun bir şey değil. Hele 50. yıldaki bu durum hepimiz için kabus" diyerek motivasyonu üst seviyeye çıkarmak istiyor. TARİH

YAZMAMIZ GEREKİYOR

"Herk es sonuna kadar savaşacak" diyerek konuşmasına devam eden Yanal'ın kurşun gibi sözleri şu şekilde: "Takım olarak hem savunmayı hem de hücumu yapmalıyız. Benim futbol felsefem zaten bu yönde. Beşiktaş derbisinde herkes iyiydi ama her zaman böyle olmuyor. Kadro zenginliğimiz var, takım iyi. Savunma yönünde de eksikleri giderince, farklı bir Trabzon ortaya çıkacak. Bu Trabzon zirveye yükselecek ve yarışta sonuna kadar iddiasını gösterecek. Bunun için hepimize görevler düşüyor.

Herkes bu formaya ve armaya sahip çıkmak zorunda. Bu forma herkese nasip olmaz. Beyler bazılarınız farkında olmayabilir ama burası Trabzonspor. Bunu hatırlatmak istiyorum. Çünkü hızla yükselişe geçmemiz hatta tarih yazmamız gerek. Sabırlar bitmiş durumda. Artık bazı şeylerin telafisini yok. Herkes bunları kafasına iyice kazısın ve ona göre davransın."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap