SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Büyük Takasa Sayılı Saatler Kaldı

Büyük Takasa Sayılı Saatler Kaldı

15 Ocak 2024 Pazartesi - 14:38




Galatasaray ve Trabzonspor arasında tarihi takas! Al golcüyü ver golcüyü





Devre arası transfer sezonunda Galatasaray ve Trabzonspor'dan tarihi transfer. İki futbol kulübü arasında golcüler değiş tokuş ediliyor. Galatasaraylı yıldız bordo lacivert formayı, Trabzonsporlu yıldız sarı kırmızılı formayı giyecek. İşte tarihi takas...

Trabzonspor ile Galatasaray golcülerini değiştirdi. Al golcüyü, ver golcüyü hesabı yapılan tarihi takas, camianın gündemine oturdu. Devre arasında yaşanan takas spor gündeminde yerini aldı.

GOLCÜLERİN TAKIMLARI DEĞİŞTİ

Devre arası transfer sezonunda Galatasaray ve Trabzonspor golcülerini takas etti. Tarihi takasta iki forvet oyuncusu takımındaki renkleri değiştirerek spor camiasının gündeminde yerini aldı. 2023 - 2024 sezonunda beklenen performansı sağlayamayan Halil Dervişoğlu, Trabzonspor'un yıldız forveti Anastasios Bakasetas ile takımları değişti.

ALDIM VERDİM HESABI

Sarı Kırmızılı formayı giyen Halil Dervişoğlu, yeni sezonda toplamda 10 müsabakada yer aldı. Galatasaray'da golcü olarak yer alan Dervişoğlu, forma giydiği süre zarfında gol katkısında bulunamadı. Galatasaraylı golcünün güncel piyasa değer 1.20 milyon Euro olarak biliniyor.

Bordo mavi forma giyen Anastasios Bakasetas ise 2023 - 2024 sezonunda ortalama bir performans ortaya koydu. Trabzonspor'un golcüsü bu sezon toplamda 17 karşılaşmada forma giyerken, 4 gol ve 2 asistle takımına 6 gollük katkı sağlamayı başardı. Devre arasının ardından yıldız golcünün Galatasaray'da sarı kırmızılı formayı giymesi bekleniyor. Bakasetas'ın güncel piyasa değeri ise 9 milyon Euro. İki golcü arasında aldım verdim hesabı görülüyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap