SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Dikkat batıyoruz!

Dikkat batıyoruz!

14 Aralık 2022 Çarşamba - 14:36




Trabzonspor camiasında çarpıcı iddialar var… Gidişat çıkılmaz noktada





Bir yıl önceki Trabzonspor ile bir yıl sonraki Trabzonspor arasında hem idari hem de mali olarak uçurum kadar fark var. Nedeni ise Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun dünyada görülmemiş bir şekilde şampiyon olmuş kadroyu bozarak tam 13 transfer yapması. Trabzonspor nereye gidiyor? Mali genel kurulda bunun hesabı verilmeli…

BORÇLAR NEDEN ARTIYOR

TRABZONSPOR’DA sesiz ve derinden çarpıcı gelişmeler yaşanıyor. Kulüp düzlüğü çıkmışken Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun son bir yıl içerisinde  bizzat kendisinin yanlış ve uçuk politikaları yüzünden Trabzonspor’un yeniden yüklü bir borç batağının içerisine girdiği bu durumun yarın içerisinden çıkılması zor bir hal olacağı konuşuluyor.

ŞAMPİYON OLAN KADROYA 13 TAKVİYE

DÜNYADA görülmemiş bir şekilde geçen yıl şampiyon olmuş önemli bir kadronun hangi mantıkla hangi gerekçe ile bozulduğu, 15 transferin hangi mantıkla hangi gerekçe ile yapıldığı, bu transferlerde teknik direktör Abdullah Avcı’nın onayı olup olmadığı, transferde ödenen bilinmez rakamların, imza ve menajer paralarının hangi miktarda olduğunu sorusu artık gündemde.

BAŞKAN AĞAOĞLU VE YÖNETİM KOPTU

YÖNETİMİNDE de birlik ve bütünlüğün kaybolduğu Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun asbaşkanı Ertuğrul Doğan ve yönetimindeki birçok ismin yanında teknik direktör Abdullah Avcı ile gönül bağının neden koptuğu, tartışma gündemine oturmuş durumda, Bu noktada en çarpıcı gelişme Ağaoğlu’nun Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri hakkında yaptığı şok açıklamanın aynı gece kulüp resmi sitesinden yalanlanması oldu. 

HESABINI KİM VERECEK?

TRABZONSPOR’UN geçen yıl şampiyon olduğu dönemdeki mali bilançosu ile şimdiki mali bilançosu arasındaki uçurum fark olduğu bu farkın hesabını kim vereceği de dile getiriliyor. ‘Şampiyon olmuş bir kulübün borç miktarı nasıl artar?’ sorusu cevap arıyor. Ağaoğlu’nun mali kongrede buna nasıl cevap vereceği şimdiden merak konusu. 

SES KAYDI İDDİASI

ÖTE yandan camiada çok ilginç iddialarda konuşuluyor. Başkan Ahmet Ağaoğlu’nun birçok ismin aleyhine yaptığı konuşma ve hakaretlerinin yer aldığı bir ses kaydının ortalıkta olduğu iddia ediliyor. Bu ses kaydının ise birilerinin elinde olduğu, ortaya çıkması halinde ortalığının karışacağı dile getiriliyor.

BATAKLIĞA DOĞRU GİDİŞ…

ÖZETLE; Trabzonspor’un hem mali hem de idari olarak son bir yıl içerisinde büyük bir bataklığa doğru sürüklendiği bu bataklığın yarın patlaması halinde Trabzonspor’a sahip çıkacak kimsenin bulunmayacağı dile getiriliyor. Kulübün tek şansının ise Ertuğrul Doğan ve Abdullah Avcı’nın bütün olumsuzluklara rağmen kulübe sahip çıkmaları olduğu belirtiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
6
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap