SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Djaniny, Abdullah Avcı’nın talimatını açıkladı!

Djaniny, Abdullah Avcı’nın talimatını açıkladı!

25 Şubat 2022 Cuma - 22:37




Trabzonspor’da Djaniny, Kayserispor’u 3 - 2 mağlup ettikleri maçın ardından konuştu.





Trabzonspor, bugün kendi evinde Kayserispor’a karşı 2 - 0 geriye düşmesine rağmen 3 - 2 kazandı.  Maçta  bordo mavililerin ikinci golünü atan ve oyuna büyük hareketlilik getiren Djaniny, “Zor bir maç olacaktı. Bunun bilincindeydik. Rakibimize hiç bar zaman işimizi kolaylaştırmayacaktır. Bizde iyi takımız. İyi takım olduğumuzu v şampiyonluğu hak ettiğimizi herkese göstermek istedik. Bende bireysel olarak sahada olmayı çok istiyorum. Bende takım arkadaşlarıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Kazandığımız için çok mutluyuz” dedi. 

İKİNCİ YARI OYUNA GİRERKEN AVCI, ONDAN NE İSTEDİ?

Abdullah Avcı’nın ikinci yarı onu oyuna koyarken ne yapmasını ve nasıl katkı vermesini istediği şeklindeki soruya ise Djaniny, “Sahaya her zaman çıkan oyuncularımız hocamızın dediğini harfiyen yerine getirmeye çalışıyor. Cornelius’a biraz daha yakın olmamı ve takıma savunma anlamında destek olmamı istedi. Bende bunu yapmaya çalıştım. Avantajlarımdan bir tanesi, farklı bölgelerde oynamak. Bu bölgelerde oynamayı bildiğim için bende bunu yapmaya çalıştım” dedi.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap