SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Emre'ye hücum!

Emre'ye hücum!

13 Kasım 2017 Pazartesi - 08:28




Trabzonspor Alanyaspor’un kaptanını bu kez renklerine bağlamakta kararlı. Karadeniz ekibi Bero ve N’doye’yi takas teklifinde bulunacak





ÇALIMBAY’IN GÖZDESİ

Sezon başında Trabzonspor’un kapısından dönen Emre Akbaba için yönetimin yeniden harekete geçtiği belirtildi. Teknik Direktör Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda Alanyasporlu futbolcu ile bir kez daha ilgilenmeye başlayan yönetim bu kez işi bitirmekte kararlı. Emre Akbaba’nın Trabzonspor’un orta sahasına önemli dinamizm katacağı yönünde yönetime rapor veren Çalımbay’ın bu transferin mutlaka gerçekleşmesini istediği öğrenildi.

GÖNLÜ VAR

Yetenekli futbolcu için Alanyaspor’un kapısını Bero ve N’doye takasıyla çalmayı planlayan yönetimin gerekirse iki oyuncu ile birlikte bir miktar bonservis bedeli de ödemeyi kafasına koyduğu ifade edildi. Emre’nin de gönlünün Bordo-Mavili takımda olduğu, bu transferin gerçekleşmesi için Alanyaspor yönetiminden kolaylık isteyebileceği bildirildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap