SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > En 'kral' derbi!

En 'kral' derbi!

29 Mart 2018 Perşembe - 09:48




G.Saray-Trabzon mücadelesi gol makineleri Gomis ile Burak’ın düellosuna da sahne olacak.





Pazar günü yaşanacak heyecan fırtınasında gözler Bafetimbi Gomis ile Burak Yılmaz'ın üzerinde olacak. 25 maçta 25 golle krallıkta ilk sırada yer alan Gomis ve 20 maçta 20 golle onu takip eden Burak Yılmaz'ın derbide gösterecekleri performans şimdiden büyük merak konusu.

Krallar karşı karşıya
Pazar günü oynanacak derbide gözler Bafetimbi Gomis ile Burak Yılmaz'da olacak. Galatasaray'da Gomis, Trabzon'da ise Burak Yılmaz, bu sezon skorer performanslarıyla göz dolduruyor. Fransız yıldız, Süper Lig'de forma giydiği 25 maçta kaydettiği 25 golle krallık yarışında zirvede yer alırken, Burak ise görev aldığı 20 müsabakada attığı 20 golle ikinci sırada bulunuyor. Burak'ın ayrıca daha önce Galatasaray'ın golcüsü olması da kapışmayı ayrıca değerli kılıyor.

Terim tedbir alıyor
G.Saray'ın hocası Fatih Terim, orta saha ve savunma oyuncularını uyararak "Trabzonspor'un hücuma çok hızlı çıkıyor. Çok dikkatli olun" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap