SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Erman Toroğlu'ndan, Uğurcan Çakır'a sert sözler: ''Ya çalışmıyor, ya kafası başka yerde''

Erman Toroğlu'ndan, Uğurcan Çakır'a sert sözler: ''Ya çalışmıyor, ya kafası başka yerde''

04 Ocak 2021 Pazartesi - 13:49




Ünlü hakem yorumcusu Erman Toroğlu, canlı yayında Trabzonspor'un yıldız file bekçisi Uğurcan Çakır'ı eleştirdi.





Trabzonspor dün Karagümrük’ü 2 - 1’lik skorla mağlup etti.

Bordo - Mavililerin galibiyetini Aspor’da değerlendiren Erman Toroğlu, “Özellikle ilk yarı böyle biraz uyuttu maç. Ama ikinci yarı Trabzon takımında hareketlenme, maça asılma. Rakibi ısırıyor basıyorlar. Karagümrük, boş takım değil. Trabzon’da kadem kademe olacak. Söylüyorum ki bu dediğim bence önemli. Abdullah Avcı’ya, Trabzon lazımdı, Trabzon’a Abdullah Avcı lazımdı. Kavanoz, kapak uydular. sanki iyi bir şeyler olacak gibi geliyor. Abdullah Avcı, oraya uyar. İki tarafta bir birine ihtiyaç vardı” dedi. 

Trabzonspor’un kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır’a yüklenen Erman Toroğlu, “Kaleci durdu.. Kalecide ilerleme yok. Kaleci ya çalışmıyor, ya kafası başka yerde. Yediği gol, yaptığı hatalar.. Ayağınlan, rakibe top atamazsın. Direk top atıyorsun. Olmaz ağabey, kaleci onları yapmayacak. Bunu çok yapıyor. Fazlasıyla yapıyor. Ya çalışmıyor, ya Trabzon’u küçük görmeye başladı. Kilosu da var. Kilosu eski kilosu değil gibi geldi bana. Kaleci sabah akşam çalışacak. Topla yatacak” diye konuştu.  Mehmet Yılmaz araya girerek, “Çalıştığını biliyorum. Çok fazla teklif eliyor Avrupa’dan” diyince Toroğlu, şu şekilde devam etti: “Daha burada göster kendini. Kaleci 40 yaşına kadar gidersin.  Yediği gol gol değil. Yanlış yerde duruyor. Kaleci her şeyi düşünmeye mecbursun. En son sensin. Senden sonra tufan. Yediğin gol fiyasko. 3 adım at, at dışarı. Böyle topu alıyor, adama atıyor, oraya atıyor. Beni ilgilendirmiyor, Trabzon, Fener… Ama yanlış yapıyor. Dalga geçiyor, ciddi ol. Biraz ayakları yere basması lazım” 

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
1
Üzgün
1
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap