SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Fırtına'dan Abdülkadir Ömür açıklaması

Fırtına'dan Abdülkadir Ömür açıklaması

22 Aralık 2023 Cuma - 21:47




Trabzonspor, sakatlığı bulunan Abdülkadir Ömür hakkında açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor'da Abdülkadir Ömür'ün sağlık durumuyla ilgili son bilgiler, kulübün Sağlık Kurulu Başkanı Doç. Dr. Ahmet Beşir tarafından açıklandı. Ömür, İstanbulspor ile oynanan maç sırasında yaşadığı ağrı nedeniyle oyundan çıkmıştı.

Doç. Dr. Ahmet Beşir'in yaptığı açıklamaya göre, Abdülkadir Ömür'ün sağlık kontrolleri ve MR görüntülemesi sonucunda sol alt adalesinde (gastrosoleus kas grubunda) minimal düzeyde bir ödem tespit edildi. Bu durumun zorlanmaya bağlı olduğu belirtildi. Futbolcunun tedavisine hemen başlandı ve sağlık ekibi tarafından yakından takip ediliyor.

Yapılan açıklama şu şekilde “Futbol A Takımımızın İstanbulspor ile oynadığı maç sırasında ağrı hissederek oyundan çıkan oyuncumuz Abdülkadir Ömür’ün yapılan muayene ve MR görüntülemesi sonucunda sol alt adalesinde (gastrosoleus kas grubu) zorlanmaya bağlı minimal ödem tespit edilmiştir. Tedavisine sağlık ekibimizce başlanılan oyuncumuzun RAMS Başakşehir maçı kadrosunda yer alması ile ilgili karar maç günü yapılacak son kontrollerde verilecektir”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap