SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Helal olsun Yusuf Yazıcı

Helal olsun Yusuf Yazıcı

22 Kasım 2017 Çarşamba - 06:05




Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı, futbolunun yanı sıra saha dışında yaptıklarıyla da alkışı alıyor. Yusuf, mezun olduğu okula sık sık giderek





ÜZERİMDE EMEKLERİ VAR

Trabzonspor’un genç yıldızı Yusuf Yazıcı, geldiği yeri hiç unutmuyor. Bu sezon Süper Lig’de 12 maçta forma giyen ve 2 gol atıp 2 asist yapan 20 yaşındaki futbolcu mezun olduğu 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi’ni sık sık ziyaret ederek okulun ihtiyaçlarını karşılıyor. Başarılı performansının yanı sıra saha dışında yaptıklarıyla da alkış alan Yusuf, “Geldiğim yeri asla unutmam. Bu okulun ve öğretmenlerin üzerimde çok emeği var” diyor.

TEŞEKKÜR EDİYORUZ

2015 yılında Guatemala’da düzenlenen, Okul Sporları Futbol Dünya Şampiyonası’nda (ISF) dünya şampiyonluğu yaşadığı okulunu hiç unutmayan Yusuf, okulun spor branşlarına malzeme yardımları yapıyor, fırsat buldukça maçlarına giderek moral veriyor. 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi öğretmenlerinden Adem Cebeci ise, “Yusuf vefa nedir en iyi gösteren öğrencilerimizden birisi. Kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap