SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Herkez bizimle gurur duyacak

Herkez bizimle gurur duyacak

24 Kasım 2017 Cuma - 07:16




Teknik Patron Rıza Çalımbay, “Sahada pes etmeyen ve taraftarının gurur duyacağı bir takım yapacağız" diye konuştu.





5 MAÇIN ÖNEMİ

Trabzonspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde haftalık basın toplantısında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Tecrübeli teknik adam, kendileri için önemli olanın kalan 5 maçı da en iyi şekilde bitirip, devreye girmek olduğunu belirterek, “Bu maçlarımızı çok iyi şekilde bitirmemiz gerekiyor. Bu maçların deplasman ya da içeride olması fark etmiyor. Ligi ve ilk yarıyı istediğimiz yerde bitirmek önemli” diye konuştu.

HER ŞEYİN FARKINDAYIZ

“Çalışmazsan, birlik beraberlik içinde olmazsan her maçı kaybedersin” diyen Çalımbay, “Sivas disiplinli ve iyi bir takım. Son maçlardaki gibi olursak bizim için hüsran olabilir. Onun için çok çok üstünde olmamız lazım. Her şeyin farkındayız. Telafisi olmayan maçlar oynuyoruz. Çünkü Trabzonspor takımı ve Trabzon her zaman hedefi olan bir takım. Hedefe gitmemiz için de öncelikle bu 5 maçı iyi bir şekilde bitirmemiz gerekiyor” dedi.

BÜYÜK HEDEFLERİM VAR


Trabzonspor’da büyük işler yapmak için büyük hedefleri olduğunu yineleyen Çalımbay, bunları yönetimle de paylaşacağını söyledi. Çalımbay, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Benim hedeflerim var. Bunları da gerçekleştireceğim. Yönetimle paylaşacağım şeyler olacak. Ben, taraftarın gurur duyacağı bir takım kuracağım. Sahada mücadele etmeyen, gol yiyince maçı bırakmış bir takım olmayacak. Her maçında arzulu, istekli bir takım olacak” diye konuştu.

MÜKEMMEL İŞ ÇIKARDILAR

Osmanlı maçında Burak ile N’doye’nin oynadıkları yerler itibariyle gelen yorumları da değerlendiren Çalımbay, şunları söyledi: "Maçtan önce bir şeye karar veriyorsak mutlaka sebebi vardır, bunlardan bir tanesi de Burak’tı. Bizim düşüncemiz farklıydı. Burak ile N'Doye o görevi mükemmel bir şekilde yaptılar, istediğimiz şekilde oynadılar. Biz elimizdeki forveti de değerlendirmek istediğimiz için öyle kullandık. Bundan da çok memnunum."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap