SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'da iki kupaya koşuyor

Hüseyin Çimşir, Trabzonspor'da iki kupaya koşuyor

17 Haziran 2020 Çarşamba - 17:36




Süper Lig'de lider durumda bulunan, Ziraat Türkiye Kupası'nda ise finale yükselen Trabzonspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde sergilediği performansla dikkati çekiyor.





Bordo-mavili takım, Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından göreve getirilen 41 yaşındaki teknik adam ile ligde ve kupada yoluna emin adımlarla ilerliyor.

Trabzonspor'da uzun yıllar forma giyen ve kaptanlık yapan Hüseyin Çimşir, teknik direktör olarak lig ile kupada şampiyonluğa ulaşmayı ve bordo-mavililere tarihinin en başarılı sezonlarından birini yaşatmayı hedefliyor.

- Kupada finale taşıdı

Trabzonspor, teknik direktör Hüseyin Çimşir yönetiminde Ziraat Türkiye Kupası'nda finale yükselerek önemli bir başarıya imza attı.

Yarı final ilk maçında Fenerbahçe'yi 2-1 mağlup eden bordo-mavili takım, rövanşta da rakibine 3-1 üstünlük kurarak adını finale yazdırdı.

Trabzonspor, Hüseyin Çimşir ile kupada oynadığı 6 maçta 5 galibiyet aldı. Son 16 turunda Yukatel Denizlispor ve çeyrek finalde Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u eleyen bordo-mavililer, son olarak yarı finalde ise Fenerbahçe'yi saf dışı bıraktı.

Karadeniz temsilcisi, bu süreçte sadece Denizlispor'a son 16 turu rövanş maçında 2-0 mağlup oldu. İlk maçı sahasında 2-0 kazanan Trabzonspor, penaltı atışları sonucunda rakibini elemeyi başardı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap