SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Hüseyin Çimşir; 'Türkiye Kupası ile sezonu kapatacağız'

Hüseyin Çimşir; 'Türkiye Kupası ile sezonu kapatacağız'

19 Temmuz 2020 Pazar - 23:34




Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, 4-3 kaybedilen Konyaspor maçının ardından şampiyonluğu yitirmelerini değerlendirdi. Çimşir, bireysel hata vurgusu yaptı ve Türkiye Kupası'na odaklandıklarını söyledi.





Trabzonspor Teknik Direktörü Hüseyin Çimşir, 4-3 kaybedilen Konyaspor maçının ardından açıklamalar yaptı. Çimşir şunları söyledi:

"Sezonun devre arasıyla pandemi öncesi ve sonrasıyla bakıldığı zaman oyuncu kayıpları yaşadık. Sakatlıklar vardı, cezalılar vardı. Önemli oyuncuları kullanamadık. Kadro rekabetini kullanamadık, bununla birlikte oyuncuların form tutmaları da olmadı. İki maç üç maç üst üste oynayacak oyuncu bulamadık. Değişken değişken... Hakem hatalarını değinmeyeceğim. Gelinen süreçte hakem hataları var, kazanıp kaybedilen puanlar var. Bu seviyedeki oyuncu, bu seviyede bireysel hata yaparsa, 3-1 öne geçip skoru koruyamıyorsunuz. Bu kadar bireysel hata yapılmaması lazım. Pandemiden sonra 5. penaltıyı yedik. Genel itibariyla baktığımızda elimize çok şans da geçti ama başaramadık. Şampiyon olamadık. Elimizde kalan tek şey, Türkiye Kupası. İnşallah sezonu kupayla kapatacağız"

Beğendim
0
Sevdim
3
Beğenmedim
6
Üzgün
3
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap