SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İleri oynamaktan kokmayın

İleri oynamaktan kokmayın

18 Temmuz 2018 Çarşamba - 10:01




Teknik patron Karaman, oyuncularını bu sözlerle yeni sezona hazırlıyor: “Savunmada çok top tutmayın. İleriye oynamaktan korkmayın. Rakibin hatasını gö





ÖZGÜVEN AŞILIYOR

FIRTINA’nın Slovenya kampında adeta Ünal Karaman rüzgarı esiyor. Sürekli antrenmanın içerisinde olan Karaman hem futbolcularını uyarıyor hem de zaman zaman onlarla birlikte oynayıp hareketleri uygulamalı olarak anlatıyor. Karaman özellikle sözlü uyarılarıyla oyuncularına bol bol özgüven aşılıyor. H

ÜCUMU DÜŞÜNÜN

TEKNİK Direktör Ünal Karaman’ın taktiklerini çoğu hücum futbolu üzerine. Savunmada takımının çok fazla kalmamasını isteyen Karaman oyuncularına sürekli olarak hücumu düşünmeleri gerektiğini anlatıyor. Karaman, oyuncularını savunmada top çevirdiği sırada oyunun içerisine girip onları ileriye oynamaları konusunda uyardı.

HATALARINI KOLLAYIN


“SAVUNMADA çok top tutmayın” diyen Karaman, “Oynayın, ileriye oynayın. İleriye oynamaktan korkmayın. İlerideki boş arkadaşlarınızı görün. Maç içerisinde hangi arkadaşınız müsaitse ona oynayın. Rakibin hatasını gördüğünüz anda saldırın” sözleri ile oyuncularından sürekli hücum düşünmelerini istiyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap