SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İtalyanlar duyurdu! Trabzonspor onun peşinde!

İtalyanlar duyurdu! Trabzonspor onun peşinde!

11 Aralık 2023 Pazartesi - 13:18




Trabzonspor, Fransız ön liberi Omar Correia için teklif yaptı.





Transfer dönemi yaklaşırken, İtalyan medyası hala Trabzonspor'un adını birçok oyuncuyla birlikte anmaya devam ediyor. Bu isimlerden biri de Triestina formasını giyen 23 yaşındaki Fransız futbolcu Omar Correia.

Correia'nın mevcut kulübüyle 2027'ye kadar sözleşmesi bulunmakta ve bonservis bedeli 500 bin euro olarak belirlenmiş durumda. Ön libero pozisyonunda oynayan Correia'yı, CSKA Moskova, Ferencvaros ve Zürih gibi kulüpler de yakından takip ediyor.

Bir diğer gelişme ise Trabzonspor'un büyük umutlarla ve gol kralı apoletiyle transfer ettiği Umut Bozok'un yaşadığı durum. Abdullah Avcı döneminde şans bulamayan deneyimli forvetin, devre arasında takımdan ayrılması bekleniyor. 27 yaşındaki oyuncuya, Süper Lig ve Trendyol 1. Lig kulüplerinden teklifler geldiği belirtiliyor. Umut Bozok'un Trabzonspor ile olan sözleşmesi ise 1 yıl daha devam ediyor, ancak ara transfer döneminde ayrılma olasılığı oldukça yüksek görünüyor.

Beğendim
6
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap