SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > İzleme komitesi savunmanın solu için genç bir yetenek önerdi! İşte yeni Novak!

İzleme komitesi savunmanın solu için genç bir yetenek önerdi! İşte yeni Novak!

07 Mayıs 2020 Perşembe - 17:29




Bordo-Mavili yönetim, sözleşme uzatma konusunda el sıkıştığı Filip Novak’ın alternatiflerini de hazır tutuyor. Kurmaylar, Osmanlıspor’da forma giyen Ali Eren İyican’ı yakın takibe aldı. 20 yaşındaki Ali Eren, sol bek mevkinin yanı sıra stoper de oynuyor.





Liglere yeniden başlama kararının ardından Trabzonspor’da sezon sonu planlamaları hız kazandı. Bordo-Mavili kurmaylar, alternatifli bir kadro için düğmeye basarken gündeme gelen isimlerden birisi de Osmanlıspor’da forma giyen Ali Eren İyican oldu. Scout ekibinin önerdiği 20 yaşındaki Ali Eren, savunmanın solunda görev yapıyor. Genç oyuncu ayrıca sol stoper olarak da forma giyiyor.

U19 Milli Takımı’nın formasın da giyen Ali Eren İyican, bu sezon Osmanlıspor forması ile 26 TFF 1’nci Lig maçına çıktı. Genç savunmacı bu karşılaşmalarda 5 asist yaparak bu konudaki yeteneğini ortaya koydu. Filip Novak’la henüz sözleşme imzalayamayan Bordo-Mavili kurmaylar genç Ali Eren’i transfer edip uzun yıllar bu bölgede sıkıntı yaşamak istemiyor.

Beğendim
4
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap