SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Joaquin Fırtına’ya Bartra Girona’ya

Joaquin Fırtına’ya Bartra Girona’ya

10 Haziran 2023 Cumartesi - 13:35




İspanyol basını, Bordo-Mavili takımda yaşanan flaş gelişmeyi böyle duyurdu





Trabzonspor’un stoper bölgesi için yaptığı transfer hamlesi İspanya basınında manşetlere taşındı. Yapılan haberlerde, Real Valladolid’den ayrılan 27 yaşındaki Joaquin Fernandez’in Trabzonspor ile anlaştığı öne sürülürken, Marc Bartra’nın ise yeni sezonda Girona’da forma giyeceği ifade edildi.

TRABZONSPOR’un stoper bölgesi yeni sezonda yine değişiyor. Vitor Hugo’nun ayrılmasının ardından ülkesine dönme kararı alan Marc Bartra’nın da Girona ile anlaştığı öne sürüldü. Bu haberi manşetlerine taşıyan İspanyol medyası, “Real Valladolid’den ayrılan Joaquin Fernandez Trabzonspor ile anlaştı. 27 yaşındaki savunmacı yeni sezonda Türk ekibinin formasını giyecek. Marc Bartra ise İspanya’ya dönüyor. Büyük bir ihtimalle Girona’da oynayacak” iddiasında bulundu.

2028 yılından bu yana Real Valladolid formasını giyen Joaquin Fernandez, bu sezon 27 maça çıktı. 2 bin 158 dakika sahada kalan deneyimli stoper 1 gollük katkıda bulundu. Fernandez, stoper mevkiinin yanı sıra ön libero olarak da oynayabiliyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap