SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Karaman; 'Benfica'nın bizden farkı...'

Karaman; 'Benfica'nın bizden farkı...'

17 Şubat 2019 Pazar - 12:26




Benfica’nın Galatasaray karşısında 6 tane 21 yaş altı oyuncuyla TT Stadı’na çıkması ve aldığı galibiyet Trabzonspor’da günün konusu oldu.





Ünal Karaman, Galatasaray-Benfica maçının özetini oyuncularına izletirken, “bizden tek farkları, TT Stadı’nı gözlerinde büyütmemeleri oldu” ifadelerini kullandı. Kendisinin de Benfica’nın hocası Lage gibi adına, tecrübesine bakmadan kim hakkediyorsa ona forma vereceğinin altını çizdi. 

KARAMAN’DAN ALANYA İÇİN; SERGEN VE GALATASARAY UYARISI

Trabzonspor bugün sahasında Alanyaspor’u ağırlayacak… konuk ekibin son yıllarda kendileri karşısında aldığı 3-0, 4-3 ve 1-0’lık skorları hatırlayan Ünal Karaman, rakiplerine karşı son 5 maçta sadece 1 kez kazandıkları hatırlatmasını yaptı. Konuk ekibin başındaki Sergen’in futbolculuğunda olduğu kadar teknik direktörlüğünde de zekasını kullandığını hatırlattı. Oyuncularından Galatasaray maçında “galiptir bu yolda mağlup” sayılmalarından kurtulmalarını istedi. Artık kazanmak zorunda olduklarını bugün statta büyük bir taraftar grubunun kendilerini bekleyeceğinin altını çizdi.

KARAMAN’DAN ALANYASPOR’UN HEM ARTILARI HEM EKSİLERİ

Duran topları savunma konusunda iyi bir ekiple oynayacaklarının altını çizen Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman, geriye düşmemeleri konusunda uyardı. Galip durumdan kaybetmeyen bir takımla oynayacaklarını söyledi. En önemli özelliklerinden birisinin rakipten top çalma olduğunu belirtti.


Topu kendilerine bırakacağını anlattığı Alanyaspor’un en büyük eksiğinin kendilerine önemli bir avantaj sağlayacak eksiğinin ise ara paslarını savunma olduğunun altını çizdi. Bitiricilikte zayıf ve ofsayt taktiğini Sergen’in istediği gibi uygulayamadığını belirtti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap