SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Maxi Gomez’e Katar tehdidi! Risk büyük

Maxi Gomez’e Katar tehdidi! Risk büyük

12 Ekim 2022 Çarşamba - 10:40




Trabzonspor'un büyük umutlarla transfer ettiği Maxi Gomez, bu sezon Süper Lig'de gol bulamadı. Son maçta taraftarların ıslıklı protestosuna maruz kalan Maxi Gomez, Uruguay'daki formasını da kaybetmek üzere.





Trabzonspor’un yeni transferi Maxi Gomez’i, Katar korkusu sardı... teknik direktör Diego Alonso tarafından İran ve Kanada milli maçlarının kadrosuna alınmayan Maxi’nin performansını yükseltememesi durumunda 23 kişilik Dünya Kupası kadrosunda olma şansının azalacağı iddia edildi.

Avrupa Kupası maçında forma giyemeyecek olan Maxi Gomez'in önünde Dünya Kupası'na kadar 2’si Avrupa’da 4’ü de Süper Lig’de olmak üzere 6 maç var. Hali hazırda Darwin Nunez ve Luis Suarez’in arkasında olan Maxi’nin formasını tehdit eden isimse Sassuolo’dan Agustin Alvarez. Bu sezon Serie A’ya transfer olan 21 yaşındaki golcü de beklentileri karşılayabilmiş değil.  Meksika’nın Tigres takımından Nicolas Lopez ise iyi bir form grafiği yakaladı. 

Ayrıca Inter’in Empoli’ye kiraladığı Satriano da, Maxi’yi tehdit eden isimlerden birisi. Maxi’nin çağrılmadığı Kanada ve İran milli maçlarında kadroda yer aldı.

Fenerbahçe'ye çalım atıldı

Bilindiği üzere sezon başında Maxi Gomez, Fenerbahçe'nin gündemindeydi. Ancak Trabzonspor, Uruguaylı golcüyü kadrosuna katmayı başardı. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç ise Jorge Jesus istemediği için Maxi Gomez'i transfer etmediklerini açıkladı. Ancak bordo mavililer, Maxi Gomez transferini çalım olarak tanıttı.


Gol atamadı

Maxi Gomez, geldiği günden beri Trabzonspor formasıyla Süper Lig'de gol atamadı. Süper Lig'de 4 maçta şans bulan golcü futbolcu, 2 asist katkısı vermeyi başardı. Ancak gol üretmekte başarısız oldu. Maxi Gomez'in Avrupa Ligi'nde ise Trabzonspor formasıyla bir golü bulunuyor.

Valencia bonservisine 14.5 milyon Euro ödedi

Trabzonspor'un 3 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer ettiği Maxi Gomez, 2019 yılında Celta Vigo'dan Valencia'ya transfer oldu. Valencia bu transfer için 14.5 milyon Euro ödedi.

Andreas Cornelius'un yerine geldi


Bilindiği üzere Trabzonspor'un gündeminde aslında Maxi Gomez bulunmuyordu. Ancak Andreas Cornelius son anda ülkesinin takımı Kopenhag'a transfer olunca bordo mavililer, alternatif olarak golcü futbolcuyu kadrosuna kattı.

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap