SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Atalay, "Trabzonpor’un büyük projelere ihtiyacı var"

Mehmet Atalay, "Trabzonpor’un büyük projelere ihtiyacı var"

27 Eylül 2021 Pazartesi - 19:10




Gençlik Spor eski Genel Müdürü Mehmet Atalay, Karadeniz Gazetesi’ne Trabzonspor – Alanyaspor maçı öncesi açıklamalarda bulundu.





Mehmet Atalay “Trabzonspor’un geniş bir kadrosu var. Alanyaspor maçı maçı çok keyifli geçeceğine inanıyorum. Trabzonspor’un liderlik şansı var ve bu şansı geri çevirmeyecektir. Trabzonspor seyircisinin de bir an önce toparlanması ve Trabzonspor’a sahip çıkması lazım. “ dedi.

TRABZONSPOR'A. BAŞKAN ADAYI OLACAK MI? Trabzonspor’a Başkanlık adaylığı hakkında da açıklamalarda bulunan Atalay “Trabzonpor’un çok büyük projelere ve ciddi şekilde çalışacak uygulayıcılara ihtiyacı var. Mevcut yönetimler bugüne kadar çok büyük fedakarlıklar yaptı onlara teşekkür ediyorum. Ama bundan sonra Trbazonspor’un yıllarını kurtaracak günübirlik projeler değil veya sorunların gölgesinde koşuşturarak sorunlar çözülmez. Bunu bilerek çalışmak lazım.” İfadelerini kullandı.
 

Beğendim
0
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap