SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Mehmet Yılmaz: "Trabzonspor kupayı kaybetse şimdi farklı yerdeydi"

Mehmet Yılmaz: "Trabzonspor kupayı kaybetse şimdi farklı yerdeydi"

23 Aralık 2020 Çarşamba - 12:48




Trabzonspor eski futbolcusu Mehmet Yılmaz, bordo mavili takımın en büyük hatayı sezon başında hoca seçiminde yaptığını dile getirdi.





Trabzonspor’un eski futbolcularından Mehmet Yılmaz, bordo mavili takımın 1-0’lık Hatayspor galibiyeti sonrasında değerlendirmelerde bulundu.

A Spor’da konuşan Mehmet Yılmaz şöyle konuştu;
      
FENERBAHÇE'YE YAKLAŞTI

Trabzonspor sezon başından beri kötü oynuyor. Kadro işçiliğini hep eleştiriyoruz, geçen yıla göre kalite farkı var. Ama sıralamaya bakınca, çok büyük para harcayan takımlara özellikle transfer şampiyonu dediğimiz Fenerbahçe’ye çok yaklaştı. Trabzonspor bu maçta da çok kötü oynadı. Büyük takımlar kötü oynadığında da kazanabilmeli. Formanın ağırlığı olacaktır.
      
ŞUAN HERŞEY YOLUNDA

 Trabzonspor iyi mücadele etti. Top rakipteydi ama iyi mücadele etti. Abdullah hoca geldiğinde de şunu söyledi “kadro çok iyi değil gidebileceğimiz yere kadar gideceğiz devre arasında transferlerle Trabzonspor’u yukarı taşımak istiyoruz”. Şuan her şey yolunda gidiyor. Ama ders çıkarmak lazım oyun anlamında ben bir şey göremedim. 
      
SORUN ORTA SAHADA

Özellikle orta sahada 3 tane çok uyumsuz oyuncu var. Bu kadar orta sahanın pas hatası yaptığı yerde rakibin topla oynama oranı çok fazla olacaktır. En önemli bölge orta sahadır ve en büyük sorun burada. Hocanın rotasyonda kullanabileceği oyuncu da yok.
      
Baker’ın çok büyük düşüşü var. Sosa’nın alternatifi gibi alındı kötü oynuyor. Abdülkadir Parmak’da bir düşüş var. Çok fazlasıyla oynadı. Hocalar bazen 1-2 maç dinlendirip oyuncuyu kurtarabilirsin. Zaten takımlarda kovid’le ilgili sorunlar yaşanıyor. Form yakalayan oyuncular bu hastalıktan sonra form yakalayamıyor.
      
SADECE İSİM OLARAK SAHADA

Hücum anlamında Nwakaeme olunca farklı Ekuban olunca farklı Trabzonspor izliyoruz. Ama ikisi de sadece isim olarak sahadaydı. Djaniny bir santrafor olarak gol atmak önemlidir, önemli işler yaptı pas bağlantılarını yapmaya çalıştı. Trabzonspor genel olarak savunmayı oturttu. Bir tek Marlon’la alakalı sıkıntılar var. Bir de önünde oynayan Nwakaeme de çok fazla geri gelmiyor. Nwakaeme son maçlarda da çok top kaybediyor son maçlarda sadece isim olarak var.
      
4-5 TRANSFER YAPILACAK

Eldeki kadro belli. Kalan haftalarda Trabzonspor’un çok iyi oynayarak maç kazanacağını düşünüyorum. Şuanda skora endeksli oynuyor. Devre arasında  ya da 5 transfer yapacak.
      
TÜRKİYE KUPASI KAYBEDİLSE FARKLI OLURDU

Abdullah Hoca'nın kafasındaki oyuncu grubu bu değil. En azından buraya 4-5 tane adam alacak. O yüzden Abdullah Avcı'yı şu süreçte kazansa da kaybetse de eleştirme şansımız yok. O almadıki bu oyuncuları. Sezon başı gelmiş olsaydı bu transferlerin belki de hiçbirini yapmayacaktı. Sezon başında en büyük hata hoca tercihinde yapıldı. Türkiye Kupası kaybedilseydi şu an çok farklı yerlerde olabilirdi. Yönetime saygı duyuyorum bir hocanın arkasında durmuş yola onunla çıkmış takdir ediyorum. Ama şuan baktığımız zaman Trabzonspor farklı olabilirdi. Ona rağmen yukarıya doğru ilerleme başladı.

Beğendim
3
Sevdim
2
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap