SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Nwakaeme Kayserispor maçına yetişecek mi?

Nwakaeme Kayserispor maçına yetişecek mi?

08 Aralık 2020 Salı - 13:20




Süper Lig'in 11. haftasında sahasında Demir Grup Sivasspor ile 1-1 berabere kalan Trabzonspor'da sakatlıkları bulunan Nwakaeme ve Djaniny sakatlıkları nedeniyle forma giyememişti. Yıldız futbolcuların son durumu belli oldu. Nwkaeme ve Djaniny Kayserispor maçında forma giyecek mi? İşte tüm detaylar...





Süper Lig'in 11. haftasında Trabzonspor sahasında Sivasspor ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadyumu'nda oynanan zorlu mücadele 1-1'lik beraberlikle sonuçlandı.

Trabzonspor'da sakatlıkları nedeniyle Sivasspor mücadelesinde forma giyemeyen Nwakaeme ve Djaniny takımı yalnız bırakmıştı.

Sağ uyluk arka adalesinde kas gerilmesi yaşayan Nwakaeme'nin gelen bilgilere göre hafta içi düzenlenecek antrenmanlara katılması bekleniyor.

Antrenmanlarda vereceği performansa göre Nijeryalı oyuncunun Kayserispor kadrosuna alınmasına karar verilecek. Sağ kasık adalesinden sorun yaşayan Djaniny'in ise sakatlığının uzun süreceği ve Kayserispor mücadelesine yetişme ihtimalinin zor olduğu öğrenildi. (61 Saat)

Beğendim
0
Sevdim
1
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap