SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Okay; 'Geri dönmek Trabzonspor’a İhanettir'

Okay; 'Geri dönmek Trabzonspor’a İhanettir'

11 Ekim 2018 Perşembe - 19:32




Mehmet Karagöz, çok merak edilen, ‘Taraftar seni istiyor, döner misin?” sorusunu Okay Yokuşlu’ya sordu





“Taraftar ve camianın beni yeniden aralarında görmek istemeleri mutluluk veriyor ancak, ‘Trabzonspor’un çocuğu Avrupa’da başarısız oldu geri döndü’ dedirtmem..”

TARAFTAR ANKET DÜZENLEDİ

SEZON başında Trabzonspor’dan ayrılan ve İspanya’nın Celta Vigo takımına giden Okay Yokuşlu için son günlerde sosyal medya üzerinden bir kampanya başlatıldı. Bordo-Mavili renklere gönül veren bir grup taraftar, Okay Yokuşlu’nun ara transferde Trabzonspor’a dönmesi için anket başlattı. Anket, büyük bir ilgi çekerken, taraftarların neredeyse tamamına yakını genç oyuncunun geri dönmesi yönünde görüş belirtti.

SEVİLMEK ÇOK GÜZEL AMA…

PEKİ Okay bu konuda neler düşünüyor? İspanya’dan dönme fikrine sıcak bakıyor mu? Genç oyuncu dün A Milli Takım’la birlikte Trabzon’a geldi. Tüm bu merak edilen soruları ayaküstü Okay’a sorduk. Zamanı kısıtlıydı ancak Okay bu kısa süre içinde net ve çarpıcı sözler söyledi: İşte o açıklamalar: Trabzonspor taraftarının beni yeniden takımda görmek istemesi kendi adıma mutluluk verici ancak geri dönme gibi bir isteğim yok. Nedeni ise; ‘Trabzonspor’un çocuğu Avrupa’da başarısız oldu geri döndü’ dedirtmem”


Haber: Mehmet KARAGÖZ

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap