SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Olay açıklama: Trabzonspor'a transfer gelse de şampiyonluk gelmez!

Olay açıklama: Trabzonspor'a transfer gelse de şampiyonluk gelmez!

06 Ocak 2023 Cuma - 18:13




Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Giresunspor'u ağırladı. Bordo-mavililer sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un galibiyetini yorumladı.





Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig'in 17. haftasında evinde Giresunspor'u ağırladı. Bordo-mavililer sahadan 3-0'lık skorla galip ayrıldı. Tivibu Spor'da konuşan yazarımız Erman Özgür, Trabzonspor'un galibiyetini yorumladı.

Trabzonspor transfer gündemini değerlendiren Erman Özgür, "Ben Trabzonspor yöneticisi olsam hiç oyuncu almam. Bu kadroya ekleme yapsan da şampiyonluk gelmez, zor" dedi.

Bordo-mavililerin Giresunspor karşısındaki performansını yorumlayan Erman Özgür, "Fatih Karagümrük mağlubiyetine çok ciddi bir tepki verdi Trabzonspor. Maçın ilk anından itibaren buna niyetli başladı ama ilk yarıdaki oyun vasat; ikinci yarıdaki çok çok iyi." dedi.

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
4
Üzgün
0
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap