SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Pilot'a icra şoku

Pilot'a icra şoku

23 Haziran 2019 Pazar - 09:51




Geçen sezonun devre arasında Gaziantespor’dan alınan oyunculara karşılık hiçbir ödeme yapılmadığı ve bu nedenle Gaziantep ekibinin Bordo-Mavili ekibi icraya verdiği öğrenildi





TRABZONSPOR Kulübü yöneticisi Haluk Şahin’in başkanlığını yaptığı 1461 Trabzon Kulübü'nün Gaziantepspor'dan kadrosuna kattığı Serhan Yılmaz, Hasan Genç ve Müslüm Talşik'in 200 bin TL karşılığındaki transfer bedellerini ödemediği ortaya çıktı. Sözleşme kapsamında; 3 futbolcunun 1461 Trabzon Kulübü'nden herhangi bir kulübe transferinde Gaziantepspor yüzde 30 pay alacaktı.

1461 TRABZON ve Trabzonspor'dan ödeme talep etmesine rağmen hiçbir ödeme alamayan Gaziantepspor Kulübü, küme düşen 1461 Trabzon'u icraya verdi. İcra'nın gideceği adres ise Trabzonspor Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri olarak belirtildi. Gaziantepspor Başkanı Hasan Şahin yaptığı açıklamada, “Binamı sattım bu oyuncuların primini ödedim. Ahımızı almayın paramızı verin” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap