SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Roma'ya gel!

Roma'ya gel!

12 Kasım 2017 Pazar - 08:57




Yusuf Yazıcı’nın yeni bir talibi çıktı. Sezon başı Başakşehir’den Cengiz Ünder’i transfer eden İtalyan ekibi Roma’nın, Yusuf’a da kanca attığı ileri s





Trabzonspor’un genç oyuncusu Yusuf Yazıcı adeta paylaşılamıyor. Bordo-Mavili camianın geleceği olarak gözüken genç yıldız Avrupa devlerinin transfer listesinde ilk sıralarda yer alıyor. Oyuncunun son talibinin ise Roma olduğu ileri sürüldü. A.Madrid, B.Münih, Monaco, Milan ve Sevilla’nın daha önce ilgilendiği Yusuf’a İtalyan ekibinin Cengiz ile haber yolladığı iddiası gündeme bomba gibi düştü. Geçen sezon Cengiz’i 13 milyon Euro’ya Başakşehir’den transfer eden Roma’nın 15 milyon Euro’yu Yusuf için gözden çıkardığı belirtiliyor. Roma’nın bu transfer için Cengiz’den yardım istediği ve yetenekli oyuncunun milli takım kampında Yusuf’un kulağına bu konuyu üflediği seslendirildi. Yusuf’un şu an için sadece Trabzonspor’u düşündüğünü söyleyerek konuyu şimdilik kapattığı belirtildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap