SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Ronaldo'dan Trabzonspor'un yeni transferi Stiven Plaza'ya övgüler

Ronaldo'dan Trabzonspor'un yeni transferi Stiven Plaza'ya övgüler

09 Ağustos 2020 Pazar - 11:52




Trabzonspor'un yeni transferi Stiven Plaza'yı yakından tanıyalım.





Trabzonspor'un, Valladolid'den kiralık olarak kadrosuna kattığı Stiven Plaza nasıl bir futbolcu? Stiven Plaza hakkındaki merak ettiklerinizi haberimizde derledik. 

Stiven Plaza Castillo kimdir?  Stiven Plaza Castillo kaç yaşında? Stiven Plaza Castillo  nereli? Stiven Plaza Castillo hangi mevkide oynuyor? Stiven Plaza Castillo  transfermarkt bilgileri ve Stiven Plaza Castillo hakkında daha fazla detaylı arama yapanlar için önemli bilgiler şu şekilde. 

STİVEN PLAZA CASTİLLO KİMDİR?

Trabzonspor'un kiralık olarak kadrosuna kattığı Stiven Plaza, Valladolid'in sahibi Ronaldo'nun aynı zamanda ilk transferi oldu. Ronaldo, Stiven Plaza'nın transferi sonrasında yaptığı açıklamada, "Valladolid'in sahibi Ronaldo'nun Stiven Plaza hakkındaki sözleri: ""Videolarını izlediğimde ilgimi çekti. Dayanamayıp, Stiven'i almak için Ekvador'a gittim ve onu Valladolid'e transfer ettim. Potansiyeli çok yüksek. O benim ilk transferim." ifadelerini kullanmıştı. 

U21 LİBERTADORES'TE EN GOLCÜ OYUNCU OLDU

2018 yılında düzenlenen U21 Libertadores Kupası'nda 7 golle turnuvanın en golcü futbolcusu olan Stiven Plaza, Ekvador'un üçüncü olduğu U20 Dünya Kupası'nda da forma giymişti. 

Beğendim
8
Sevdim
1
Beğenmedim
1
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap