SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Saatleri 13 Şubat’ta 20:45’e ayarlayın

Saatleri 13 Şubat’ta 20:45’e ayarlayın

07 Şubat 2022 Pazartesi - 16:32




Trabzonspor, koşar adım şampiyonluğa gidiyor, taraftar mutlu, camia havaya girmiş durumda, arada kupa maçı olsa da herkesin aklında Konyaspor maçı var...





Kasımpaşa engelini 1-0’la geçen bordo-mavililer, gözünü 13 Şubat Pazar günü Akyazı Stadı’nda Konyaspor ile oynayacağı kritik maça çevirdi. Bu karşılaşmadan alınacak 3 puan, bir anlamda şampiyonluğun habercisi olacak. Öyle ki taraftar ve camia şimdiden sosyal medyada birbirlerine, “Saatlerinizi 13 Şubat Pazar günü 20:45’e ayarlayın. O gün için kimseye söz vermeyin. Çünkü maçın bitiş düdüğüyle birlikte Türkiye’de büyük bir karnaval yaşanacak. Trabzonspor’un şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacağız” çağrısı yapıp, mutlu sona olan inançlarını dile getiriyor.

TRABZONSPOR, rakiplerini eze eze liderliğini sürdürürken, Kasımpaşa karşısında alınan 1-0’lık galibiyet şampiyonluk yürüyüşüne daha da hız verdi. Süper Lig’in 25’inci haftasında Akyazı Stadı’nda takipçisi Konyaspor’u ağırlayacak olan bordo-mavililer, şimdiden bu maçın havasına girmiş durumda. Camia ve taraftar, 13 Şubat Pazar günü saat 19:00’da oynanacak Konyaspor maçı için bilet bulma telaşını yaşarken bir yandan da sosyal medyadan takıma olan inançlarını dile getirmekten geri kalmıyor. Birbirlerine çağrıda bulunan taraftarlar, “Saatlerinizi 13 Şubat Pazar günü 20:45’e ayarlayın. O gün için kimseye söz vermeyin. Çünkü maçın bitiş düdüğüyle birlikte Türkiye’de büyük bir karnaval yaşanacak. Trabzonspor’un şampiyonluğunu hep birlikte kutlayacağız” diyorlar.

Haber:Eser Hacısalihoğlu

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap