SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Savic'in gelmesiyle Abdullah Avcı'nın yüzü güldü!

Savic'in gelmesiyle Abdullah Avcı'nın yüzü güldü!

28 Temmuz 2024 Pazar - 10:09




Bordo-mavili takımın Teknik Direktörü Abdullah Avcı, tecrübeli stoperin alınmasıyla rahatladı, saha içinde Visca dışında ikinci bir lider daha kazanan tecrübeli çalıştırıcı yönetime bu transferi bitirdiği için teşekkür etti.





Geçen sezon defansta bir türlü aradığı ikiliyi bulamayan Trabzonspor’da Teknik Direktör Abdullah Avcı, Stefan Savic gibi çok tecrübeli bir stoperin takıma kazandırılmasıyla rahatladı.

Yeni sezonda üç kulvarda mücadele verecek olan ve bu yüzden de yönetimden alternatifli ve daha kaliteli bir kadro isteyen tecrübeli çalıştırıcının, talepleri bir bir yerine getiriliyor. Yaz transfer dönemine hızlı bir giriş yapan, ardından yabancı kontenjanı nedeniyle suskun kalan ancak sayının 14’e çıkmasıyla rahatlayan bordo-mavili idareciler önemli bir transfere nokta koydu.

Bir dönem Fenerbahçe’nin gündemine gelen Savic’in gelecek sezon bordo-mavili takımın formasını giyecek olması Abdullah Avcı’yı bir alanda daha rahatlattı. O da saha içi lider oyuncu. Bakasetas’ın gitmesiyle bu görev sadece Visca’ya kalmıştı. Savic’in gelmesiyle tecrübeli çalıştırıcının saha içinde de ikinci bir lideri olmuş oldu.

Manchester City ve Fiorentina gibi iki büyük kulübün formasını giydikten sonra Atletico Madrid’in yolunu tutan Savic, İspanyol ekibinde tam 9 sezon forma giyerek ne kadar önemli ve kaliteli bir oyuncu olduğunu göstermişti.


MİLLİYET

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap