SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Şehitler varken kolbastı oynanmaz!

Şehitler varken kolbastı oynanmaz!

20 Ağustos 2018 Pazartesi - 12:50




Sivas maçı sonrası yaptığı hareketle bir kez daha gönülleri fetheden Onur Kıvrak Karadeniz’e konuştu...





“Taraftarımızın heyecanını anlıyorum ancak Adıyaman’da 4 kardeşimizi şehit verdik. Böyle bir ortamda eğlenmek Trabzonsporlu’ya yakışmazdı. Bizde eğlencemizi başka maçlara sakladık.”

ALKIŞLAR KAPTANA

TÜRKİYE bir kez daha Trabzonspor kaptanı Onur Recep Kıvrak’ı konuşuyor. Onur, Sivasspor maçı sonrası Bordo-Mavili taraftarların ‘kolbastı oynayın’ isteğini, “Adıyaman’da 4 kardeşimizi şehit verdik. Böyle bir ortamda kolbastı oynamamız Trabzonsporlu’ya yakışmaz” diyerek geri çevirmişti. Kaptanın bu davranışı tüm Türkiye’de büyük beğeni almıştı.

HERKESE İYİ BAYRAMLAR

TÜM bu yaşananları Onur Kıvrak ile konuştuk. Kaptan, sorularımızı içtenlikle yanıtlarken Trabzonspor camiası ve taraftarına önemli mesajlar verdi. İşte Onur Kıvrak’ın o açıklamaları: “Öncelikle tüm İslam aleminin, Türkiye’nin ve Trabzon’un Kurban Bayramı’nı şimdiden kutluyorum. Kazasız, belasız, güzellikler içinde bir bayram olur inşallah.


DAHA ÇOK ZAFERLER OLACAK

SİVASSPOR maçındaki olaya gelince; Daha 2-3 gün önce büyük bir acı yaşadık. 4 kardeşimizi elim bir olay sonrası şehit verdik. Tüm ülke kan ağlarken, bizim buna kayıtsız kalmamız olamazdı. Taraftarımız galibiyeti kolbastı ile kutlamak istedi ancak onlara durumu anlattım. Sağduyu ile karşıladılar. Daha çok zaferlerimiz olacak. O zaman bu isteklerini yerine getiririz.

BURAK-HUGO YAN YANA OYNAR

RODALLEGA iyi bir başlangıç yaptı. Burak Yılmaz’ın dönüşü de bizim için büyük bir artı. İkisi de çok önemli oyuncular. Yan yana oynamalarıyla ilgili kararı tabi ki Ünal hoca verir. Ancak ben takım kaptanı olarak ikisinin de takımda olmalarını isterim. Çünkü hem Burak hem de Rodallega önemli özelliklere sahip oyuncular. Onlar iyi olursa biz kolay kazanırız”

 


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap