SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > SEZON BİTER BEN KAÇAR!

SEZON BİTER BEN KAÇAR!

01 Mayıs 2018 Salı - 09:40




Arda Turan ile birlikte aynı takımda forma giymeyi arzulayan golcü futbolcunun sezon sonunda BordoMavili renklere veda etmesine kesin gözüyle bakılıyo





Burak Yılmaz’ın Trabzonspor macerası sezon sonunda bitiyor. Bordo-Mavili forma altında bu sezon 23 gole imza atarak takımın en golcü ismi olan yıldız futbolcunun yeni adresinin Başakşehir olmasına kesin gözüyle bakılıyor. Devre arası kampı ve Antalyaspor maçı sonrası kendisine transfer teklifleri olduğunu dile getirip ayrılmayı düşündüğünü belirten Burak Yılmaz’ın Arda Turan ile bir arada oynamayı arzu ettiği bilgisine ulaşıldı. Muharrem Usta’nın görevden ayrılmasına da içerlenen Burak Yılmaz’ın sezon sonunda İstanbul’un yolunu tutacağı belirtildi. Bu arada Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu’nun da Burak Yılmaz ile bir araya gelerek durum değerlendirmesi yapacağı ifade edildi. Şayet yıldız futbolcu gitme yönünde kararlı tutum sergilerse Ağaoğlu’nun Burak’ı isteyen kulüp başkanlarıyla pazarlık masasına oturacağı ifade edildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap