SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Abdullah Avcı ile masada

Trabzonspor, Abdullah Avcı ile masada

25 Temmuz 2020 Cumartesi - 13:19




Trabzonspor ile Avcı, cuma günü bu kez yüz yüze masaya oturdu. Bodrum’da gerçekleşen flaş toplantıda, Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp’in yanı sıra bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu ve Avcı ile takımın gelecek planlamasına dair fikir alış-verişi yapıldığı öğrenildi.





Trabzonspor yönetimi, Hüseyin Çimşir ile yollarını ayırdıktan sonra vakit kaybetmeden yeni hocayı belirlemek için çalışmalara başlamıştı. Gelecek sezon planlaması için elini çabuk tutmaya kararlı olan yönetim, hoca belirsizliğine en geç önümüzdeki hafta sonuna kadar son noktayı koymayı hedefliyor. Karadeniz devinin kurmayları bu doğrultuda ilk önce Abdullah Avcı ile temas kurmuş ve taraflar birbirlerinin şartlarını öğrenmişti.

ASBAŞKAN İLE YÜZ YÜZE GÖRÜŞME

Bu konuşmadan sonra 57 yaşındaki hoca, ekibini Bodrum'da toplamış ve takım hakkında detaylı bir sunum hazırlamak istediğini söylemişti. Fotomaç'ta yer alan habere göre; Trabzonspor ile Avcı, cuma günü bu kez yüz yüze masaya oturdu. Bodrum’da gerçekleşen flaş toplantıda, Trabzonspor Asbaşkanı Mehmet Yiğit Alp’in yanı sıra bazı yöneticilerin de hazır bulunduğu ve Avcı ile takımın gelecek planlamasına dair fikir alış-verişi yapıldığı öğrenildi. Detaylı bir sunum yapan ve projelerini anlatan Avcı'nın sürekli takımı başarıya taşıyacağına vurgu yaptığı öğrenildi.

4 TRANSFERLE ŞAMPİYONLUK

Abdullah Avcı, mevcut kadroya yapılacak 2 kaliteli stoper ve orta saha takviyesiyle Süper Lig'de şampiyonluğa koşulacağının garantisini verirken, kendi maaşıyla ilgili henüz bir görüşme yapmadı.

DİĞER ADAYLARLA GÖRÜŞÜLECEK

Ancak bordo-mavili yönetim, listesindeki diğer adayları dinlemeden kesin bir karar vermek istemiyor. Bu nedenle Avcı dışındaki isimlerle de temas kurulacak ve en uygun adaya imza attırılacak.

PROSINECKI, MAÇTAN SONRA...

Kayserispor ile cumartesi akşamı maç olduğu için yine düşünülen isimlerden olan Prosinecki ile henüz bir görüşme yapılmadı.

TARAFTAR ŞOTA'YI İSTİYOR

Şota Arveladze, Tayfun Korkut ve Bayram Bektaş'ın da bordo-mavili takımın listesindeki isimler olduğu iddia edilirken, taraftarlar özellikle sosyal medya üzerinden Şota'ya tekrar Trabzonspor'a gelmesi için mesajlar atıyor.

EN UYGUN ADAYA İMZA ATTIRILACAK

Bu adaylar arasında takımı başarıya taşıyacak en uygun teknik adamla imzaların atılacağı ve yeni sezon için hazırlıklara başlanacağı dile getiriliyor

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap