SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor, Bruno Peres’i gönderiyor! Thanasis Androutsos iddiası...

Trabzonspor, Bruno Peres’i gönderiyor! Thanasis Androutsos iddiası...

19 Şubat 2022 Cumartesi - 07:44




Trabzonspor, 31 yaşındaki Brezilyalı defans oyuncusu Bruno Peres'in yerine 24 yaşındaki Yunan sağ bek oyuncusu Thanasis Androutsos'i transfer etmek istiyor. Bu iddia bugün geldi.





Trabzonspor sezonun en iyi bekleri arasında gösterilen Bruno Peres’le yollarını ayırmaya hazırlanıyor… en azından İtalyanlar bu hayali görüyor.

Caiciomercato'nun haberine göre 24 yaşındaki sağ bek Athanasios Androutsos, sezon sonunda takımı Olympiacos'tan ayrılabilir. Ara transfer döneminde Elche ve Perugia'dan aldığı teklifleri reddeden Athanasios ile İtalyan ekibi Monza ve Süper Lig'in lideri Trabzonspor'un ilgilendikleri belirtiliyor. İddiaya göre Karadeniz ekibi, 24 yaşındaki Yunan sağ beki kadrosuna katmak istiyor. Böylece Bruno Peres'le yollarını ayırmanın alt yapısını da yapmış olacak. 

Bu sezon toplam 19 maçta Olympiacos forması giyen 24 yaşındaki oyuncu, toplam 985 dakika süre alabildi. Yunanistan Millî Takımı'nın alt yaş gruplarındaki performansıyla dikkat çekmiş Athanasios A millî takım ile de 10 maça çıktı ve 1 gol kaydetti.

Beğendim
10
Sevdim
3
Beğenmedim
8
Üzgün
3
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap