SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor’da şanslarını iyi kullanamadılar! Şimdi ne olacak?

Trabzonspor’da şanslarını iyi kullanamadılar! Şimdi ne olacak?

20 Ocak 2023 Cuma - 14:13




Trabzonspor'da Abdullah Avcı, bir türlü istenilen performansı gösteremeyen isimlere, Ümraniyespor maçında şans tanıdı.





Trabzonspor’da teknik direktör Abdullah Avcı dün akşam oynanan Ümraniyespor kupa maçında bazı isimlere son şanslarını verdi…

Bu isimler Peres’e lisans çıkartmasından sonra gönderilmesi planlanan Larsen, Marc Bartra’ya boşuna verildiği farkı yok denilen Hüseyin, sezon başında Kasımpaşa’dan gelen ancak hayal kırıklığı yaratan Doğucan, Napoli’ye döneceği konuşulan Marek Hamsik, beklentilerin altında kalan Enis Bardhi, forma bulamayacaksa Ajax’ta dönmek isteyen Naci Ünüvar ve son gol kralı Umut Bozok’tu. 

Abdullah Avcı bu oyuncuların hem fiziksel hem de zihinsel olarak son durumların görmek istedi. Umut ve Naci hayal kırıklığı yaratan isimlerin başında geldi. İlk yarını bitimiyle beraber oyundan alındılar. Hamsik’in yerini Djaniny’ye bıraktıktan sonra oyundan alınır alınmaz soyunma odasına gitmesi dikkat çekti. 

Larsen’in zihinsel olarak herhangi bir kaybı yoktu. Ancak performansı Trabzonspor için yeterli değildi. O da kendisine verilen şansı iyi kullanamadı. Avcı’nın şansını iyi kullanamayan bu isimler için nasıl bir plan içine gireceği önümüzdeki günlerde netleşecek. 

Beğendim
7
Sevdim
0
Beğenmedim
2
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap