SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor-Fenerbahçe maçı kapalı gişe!

Trabzonspor-Fenerbahçe maçı kapalı gişe!

22 Kasım 2018 Perşembe - 12:40




Spor Toto Süper Lig'de Trabzonspor ile Fenerbahçe arasında 25 Kasım Pazar günü Medical Park'ta oynanacak karşılaşmanın biletlerinin tükendiği bildiril





Trabzonspor Kulübünün taraftar, stadyum, amatör branşlar ve personel  sorumlusu Özer Bayraktar, AA muhabirine yaptığı açıklamada, biletlerin tamamının  satıldığını söyledi.
 
Bayraktar, Fenerbahçe taraftarlarının İl Spor Güvenlik Kurulu kararı  gereğince karşılaşmada yer almayacağını belirterek, "Misafir takım tribünü  biletleri de Futbol Federasyonundan aldığımız izinle dün taraftarlarımıza satışa  çıkarıldı. Buradaki 2 bin 40 bilet de tükendi." dedi.
 
Seyirci kapasitesi 41 bin 461 olan statta, güvenlik nedeniyle ayrılan  yerlerin dışında kombine kartlarla birlikte 39 bin dolayında taraftarın olmasının  beklendiğini belirten Bayraktar, "Taraftarımıza ilgilerinden ötürü teşekkür  ediyoruz. İnşallah sahadan onları mutlu edecek bir sonuçla ayrılacağız." diye  konuştu.
 
Bayraktar, boş locaların da Fenerbahçe maçına gelen yoğun talep  nedeniyle kiralanmaya başlandığını sözlerine ekledi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap