SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor genç forvete imzayı attırdı!

Trabzonspor genç forvete imzayı attırdı!

14 Şubat 2019 Perşembe - 20:52




Trabzonspor’da altyapı devrimi sürüyor.Trabzonspor genç forvete imzayı attırdı..





Bordo Mavili takımda bir süredir devam eden altyapı hareketliliği ara vermeden devam ediyor.  

Arda Akbulut, Uğurcan Çakır, Hüseyin Türkmen, Abdülkadir Ömür ve Yusuf Yazıcı gibi isimlerle adından sıkça söz ettiren Bordo Mavililer kadrosuna Tunahan Ergül, Oğuzhan Açıl, Ali Osman Karnapoğlu, Behlül Aydın, Ebrar Cumur, Berkay Sefa Kara, Kerem Baykuş, Kağan Moradaoğlu gibi isimleri profesyonel yapan Bordo Mavililer son olarak 18 yaşında ve 1.92 boyundaki Koray Kılınç ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

Altyapıda gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çeken 18’lik pivot santrafor Trabzonspor ile Antalya kampına gelmiş ve teknik direktör Karaman’ın gözüne girmişti.

Üst üste transfer yaptığı profesyonel sözleşme imzalayamayan Koray bugün kendisini Trabzonspor’a bağlayan sözleşmeye imza attı. 

Ünal Karaman’ın şans vermesi halinde genç santrafor Trabzonspor’un Alanyaspor kadrosun kendisine yer bulacak. Koray geçtiğimiz sezon Trabzonspor’un u21 takımında 15 maça çıkıp 7 gol atıp 3’de asist yapma başarısı göstermişti. (61saat)


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap