SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a Bakasetas'tan güzel haber

Trabzonspor'a Bakasetas'tan güzel haber

03 Şubat 2022 Perşembe - 16:05




Trabzonspor'da koronavirüse yakalandığı için karantina altına alınan Yunan yıldız Anastasios Bakasetas'ın ilk Covid-19 testinin sonucu belli oldu. İşte detaylar...





Bordo-Mavili kulüpten 5 gün önce yapılan açıklamada Covid-19 PCR kontrolünde bir futbolcunun testinin pozitif çıktığı ve oyuncunun tedavi ve izolasyon süreçlerinin başladığı duyurulmuştu. Bu futbolcunun 28 yaşındaki Bakasetas olduğu ortaya çıkmıştı. 

İlk testi negatif çıktı

61Saat'in haberine göre; TFF’nin uyguladığı kurallar çerçevesinde dün teste giren Bakasetas’ın sonucu negatif çıktı. Tekrar teste girecek olan Bakasetas'ın ikinci sonucunda da koronavirüse rastlanmaması halinde yarın takımla birlikte çalışacak. 
Bireysel olarak çalışıyor

Yıldız futbolcunun takımdan ayrı kaldığı karantina süresinde bireysel olarak çalıştığı ve semptom göstermediği gelen bilgiler arasında.

İkinci test de negatif çıkarsa Kasımpaşa maçında oynayabilir

Trabzonspor Süper Lig'in 24. haftasında 5 Şubat Cumartesi günü saat 16.00'de sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. İkinci test sonucunun da negatif çıkması halinde Yunan futbolcu, teknik direktör Abdullah Avcı'nın görev verdiği takdirde Kasımpaşa maçında forma giyebilecek.

Beğendim
2
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
1

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap