SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a hoca kim olsun?

Trabzonspor'a hoca kim olsun?

06 Nisan 2023 Perşembe - 15:34




Orhan Ak’ın istifası sonrası Trabzonspor’da teknik adam koltuğu bir kez daha boşaldı… Yönetim harıl harıl teknik direktör arıyor…





Tüm hedeflerinden uzaklaşan, son dayanağı kupadan da elenen borod-mavili takımda, yeni yönetim teknik direktör arayışlarına hız verdi. Listenin başında Sergen Yalçın var. Yıllık 30 milyon TL isteyen Yalçın’ın bu rakamı aşağı çekmesi istendi. Sergen Yalçın, 20 milyon TL +1 başarı bonusunu kabul ederse hemen işbaşı yapacak.

Listenin 2’nci sırasında İlhan Palut’un adı yer alıyor. Para konusunda anlaşma sağlanan İlhan Palut’un, “3 yıllık sözleşme isterim” talebi kabul görmedi. Yönetim, sürenin 1.5 yıllık olmasını istiyor. Listenin 3’ünü sırasındaki isim ise Fatih Tekke. Her fırsatta gelmeye hazır olduğunu söyleyen Fatih Tekke, yönetiminden telefon bekliyor.

Camia baskısı ve taraftar tepkisinden çekinen, bu nedenle de teknik direktör sorununu hemen çözmek isteyen kurmayların hedefindeki diğer isim ise Samet Aybaba. Kısa vadede çözüm olarak görünen Samet Aybaba, Karadeniz’e yaptığı açıklamada, “Trabzonspor benim için özel bir camia. Elbette görev yaparım” demişti.

Kayserispor Teknik Direktörü Çağdaş Atan ve Adana Demirspor’un İtalyan çalıştırıcısı Vincenzo Montella, yönetimin diğer seçenekleri. Ancak bu teknik adamlar ancak sezon bitiminde gelebilir. Yönetimin ise bu kadar zamanı yok. Çağdaş Akan ya da Montella, kulüpleriyle sözleşme konusunu halledebilirse, hoca rotası her an değişebilir.

Haber: Erol TAŞKIN

Beğendim
4
Sevdim
2
Beğenmedim
22
Üzgün
2
İnanılmaz
6

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap