SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a İtalyan kule

Trabzonspor'a İtalyan kule

Karadeniz Özel

11 Ocak 2020 Cumartesi - 08:34




Sakho’nun transferi için İngiltere’ye giden Trabzonpor’a sürpriz bir isim daha önerildi.





Karadeniz Gazete // Özel /// Adı; Angelo Ogbonna. Premier Lig’de West Ham United formasını giyiyor. Sol ayaklı stoper. 31 yaşında ve 1.91 boyunda. Nijerya asıllı İtalyan futbolcu. Bordo-Mavili kurmayların Mamadou Sakho için pazarlık yaptığı ortamda Ogbonna’nın adı da gündeme geldi. Menajerler, “İsterseniz size kiralık olarak getirebiliriz” dedi.

Ara transferde, stoper bölgesini tecrübeli bir isimle güçlendirmek isteyen Trabzonspor, bir süredir Crystal Palace formasını giyen Mamadou Sakho ile temasları sürdürüyordu. Fransız savunmacı için Londra’ya giden Bordo-Mavili kurmaylar, Sakho’yu kiralamak için kulübü Crystal Palace ve oyuncunu menajeri ile pazarlık masasına oturdu. 29 yaşındaki Sakho’nun kirala şartlarının konuşulduğu masada, menajerlerden sürpriz bir öneri daha geldi.

15 MAÇTA 2 GOL ATTI

Aldığımız bilgilere göre, Sakho’nun menajerleri West Ham United forması giyen Angelo Ogbonna’yı da önerdi. 31 yaşındaki Ogbonna, Premier Lig’in deneyimli savunmacıları arasında gösteriliyor. Nijerya asıllı İtalyan stoper Ogbonna, 1.91’lik boyuyla özellikle hava toplarında bir hayli başarılı. ‘İtalyan Kule’ lakaplı Ogbonna bu sezon Premier Lig’de West Ham formasıyla 15 maça çıktı. 31 yaşındaki tecrübeli stoper, bu maçlarda takımı adına 2 kez gol sevinci yaşadı.

OGBONNA KİMDİR?

Adı: Angelo Obinze Ogbonna
Yaş: 31
Boyu: 1,91 m
Uyruk: Italya / Nijeria
Mevki: Defans - Stoper
Ayak: Sol
Güncel kulüp: West Ham
Söz. Bit. Tar.: 30.06.2022

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap