SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'a şok üstüne şok!

Trabzonspor'a şok üstüne şok!

05 Mayıs 2018 Cumartesi - 21:01




Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupalarına katılma mücadelesi veren Trabzonspor, Kasımpaşa'ya 5-2 mağlup oldu ve son haftalar öncesi kritik bir 3 puan k





Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadelede Kasımpaşa, Trabzonspor'u 5-2 mağlup etti.
 
Müsabakada Kasımpaşa'nın gollerini 11. ve 74. dakikalarda Mbaye Diagne , 22. ve 59. dakikalarda Trezeguet ve 45. dakikada Bernard Mensah kaydetti. Kasımapaşa'da  Trezeguet attığı 2 golün yanı sıra 3 asiste de imza atarak maça damga vurdu. Trabzonspor'da ise golleri 17. ve 48. dakikalarda Filip Novak attı. Öte yandan Trabzonspor'da 77. dakikada Okay Yokuşlu hakem Ümit Öztürk'ten gördüğü direkt kırmızı kart ile takımını 10 kişi bıraktı. Maçın 78. dakikasında ise Trabzonspor'da Hubocan gördüğü kırmızı kart ile takımını 9 kişi bıraktı.
 
Bu sonuçla Trabzonspor 49 puanda kaldı ve maç fazlasıyla 5. sırada yer aldı. Kasımpaşa ise 43 puanla 9 sırada yer aldı.

Trabzonspor'da büyük şok!

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Trabzonspor, evinde Kasımpaşa'yı ağırladı.

Mücadelenin 77. dakikasında Okay Yokuşlu, direkt kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Bu kırmızı kartın ardından 87. dakikada da Hubocan kırmızı kart görerek takımını 9 kişi bıraktı.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap