SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta’ya jest hazırlığında

Trabzonspor'da Ahmet Ağaoğlu, Muharrem Usta’ya jest hazırlığında

18 Haziran 2020 Perşembe - 21:18




Trabzonspor'da eski ve yeni başkan CAS sürecinde işbirliği yapıyor. Eski Başkan Muharrem Usta, yeni başkan Ahmat Ağaoğlu ile bir görüşme yaptı ve UEFA'nın ceza vermesine neden olan konuları konuştu. Usta'nın büyük fedekarlığına karşı Ağaoğlu da jest yapma hazırlığında...





Trabzonspor, CAS’a itirazını yapmadan önce eski Başkan Muharrem Usta’nın verdiği taahhütname herkesi rahatlattı. Dün akşam İstanbul’da oynanan Fenerbahçe maçından önce  dikkat çeken bir gelişme yaşandı. Muharrem Usta ile Ahmet Ağaoğlu bir araya geldi. Ağaoğlu, Usta’ya teşekkür etti. İki başkanın CAS sürecinde bir araya gelmesi zaten bekleniyordu. Her iki başkan da olayı reklam boyutundan uzak durarak bu buluşmayı gerçekleştirdi. İddialara göre iki başkanın buluşmasında Kaya Çilingiroğlu’nun da yer aldığı belirtiliyor.

TRABZONSPOR, USTA’YA HANGİ JESTLERİ YAPACAK

Trabzonspor yönetimi, CAS sürecinde kulüp tarihinin en yüksek bedelli bağışını yapan Muharrem Usta’ya sezon içinde bir jest yapmaya hazırlanıyor. Bu konunun yönetimin ilk toplantısında gündeme geleceği konuşuluyor.

Gelen bilgilere göre Akyazı stadına Usta’nın sahip olduğu şirketin reklamının konulması gündemde. Ayrıca formadaki reklamın süresinin uzatılması da masada. Ayrıca Trabzonspor dergisinde Usta’nın sahibi olduğu üniversitenin reklamın uzun süreli yer almasıda konuşulan fikirler arasında.

Beğendim
22
Sevdim
4
Beğenmedim
1
Üzgün
5
İnanılmaz
2

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap