SON DAKİKA



Haber > Trabzonspor > Trabzonspor'da Cornelius'un yerine Sörloth geliyor!

Trabzonspor'da Cornelius'un yerine Sörloth geliyor!

11 Nisan 2022 Pazartesi - 11:15




Trabzonspor'da Andreas Cornelius için gelen transfer teklifi Başkan Ahmet Ağaoğlu tarafından heyecanla karşılandı. Bu satışın gerçekleşmesi durumunda başkanın amacı eski golcüsü Alexander Sörloth'u geri getirmek.





Trabzonspor’da sürpriz bir gelişme yaşandı… Cornelius’a, Bundesliga’dan sürpriz bir takım talip oldu. Adı belirtilmeyen Alman takımı Danimarkalı oyuncu için Trabzonspor’a bonuslarla beraber 11 milyon euro’yu  bulan bir teklif yaptı.

AVCI BEKELME TARAFTARI

Eğer teknik direktör Abdullah Avcı kabul ederse, Başkan Ahmet Ağaoğlu bu teklifi kabul etme taraftarı. Amacı ise Cornelius’tan gelecek rakamla Sörloth’u bitirmek. Ancak Avcı, şampiyon olmayı garantiledikten sonra bu konuyu konuşmalarını istedi. Ağaoğlu da hak verdi.

SÖRLOTH DÜNDEN RAZI

Aracılar vasıtasıyla Sörloth'un fikrini de alan Ağaoğlu, Norveçli golcünün Şampiyonlar Ligi'nde oynamaya can attığını öğrenince keyfi yerine geldi. Sezon başında ve devre arasında Türkiye'ye gelmeye sıcak bakmayan 26 yaşındaki oyuncu, bordo-mavililerin seneye Devler Ligi'nde boy göstereceği kesinleşince fikri değişti.


BEŞİKTAŞ DA DEVREDE

Bilindiği gibi Sörloth’la Beşiktaş da ilgileniyor. Siyah-beyazlılar, yapılan anlaşma gereği transfer önceliği bulunan Trabzonspor'la bu konuyu konuşup transfer çalışması için izin almıştı. Ancak gelinen noktada bordo-mavililerin devreye girmesi halinde siyah-beyazlıların konuyu kapatacakları belirtiliyor.

Kaynak: Fotospor

Beğendim
53
Sevdim
17
Beğenmedim
6
Üzgün
2
İnanılmaz
4

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap